torsdag 18 juni 2009

Död åt röda dagar

Jag har funderat lite angående gårdagens inlägg om Martinus kosmologi och homosexuallitet. Som min kära vän Helen påpekade så måste det ju istället handla om bisexualliet, eftersom könet inte ska spela någon roll alls om man har funnit båda sina poler. Och förhoppningsvis ska målet för sin kärlek gjort detsamma. Men det är en knepig ekvation och tåls att funderas mer på.

Sitter just nu i västerhaninge och väntar på bussen ut till stallet. Jag känner en stark avsmak för helgdagar och röda dagar och allt vad det nu heter. Bara att det är sommartidtabell gör mig skogstokig. Hur har de egentligen tänkt? Ska vi betala fullt pris för att knappt kunna ta oss runt alls?
Midsommar. Blommor och björkblad. Svenska flaggan och en midsommarstång. Sill. Med potatis till. En nubbe, kanske två. Ta en till. Öl, öl, öl i stora lass. För att förtränga alla känslor av att känna sig kass. Mera öl. En nubbe till. Så mycket skit som händer i spritens kölvatten. Tänk om alla kunde tänka till både en och två gånger innan man häller i sig giftet, så skulle världen bli en lite bättre plats.

Inga kommentarer: