lördag 5 januari 2008

Hur möta en odöd?

No more information, thanks.
Behåll allt jidder där hemma i Sverige.

Laddar upp inför våran lilla två-veckors roadtrip. Vi ska upp till Panama City, genom Tallahasse, förbi Orlando, ner till Miami och vidare genom Everglades till Key West. Är tanken ialla fall, sen får man vi ju se.
Så har som sagt laddat upp - genom att ligga i solen på baksidan med Hanteringen av odöda, Amy Winehouse i öronen och världens godaste smoothie som Tina så vänligt gjorde till mig. Boken handlar om hur Stockholms alla döda vaknar upp från bårhusen och kyrkogårdarna. Låter lite bissart, men får en att fundera på hur man skulle agera i vissa lägen. Tänk om din älskade vaknade upp igen efter att ha försvunnit från denna världen? Sådär lagom förruttnad och gosig.

Fick nog av att ligga som en strandad säl så vi tog och sprang en runda i området när solen höll på att gå ner. Var en av de varmare dagarna under tiden jag har varit här. Folk frågade om det var jag som hade tagit med mig kylan från Sverige, för det har verkligen varit småkyligt ett tag nu. Men såg att det skulle vända och bli i alla fall 25 grader imorgon.
Vi har planer på att antingen åka ut till Shell Islands och kika på delfiner eller så blir det naturreservatet i Sarasota och därefter stranden i närheten.
Very difficult decision to make.

Inga kommentarer: