tisdag 8 januari 2008

Dolphins in Panama


Igar morse satte vi oss i bilen och korde uppat norr hela dagen.
Upp och upp, anda till Panama city. Vi trodde det skulle vara kallare och hade forberett oss val. Men vi tog en kvallspromenad under stjarnorna och det var alldeldes ljummet i luften.
Har bor vi hos ett par av Tinas elever, de har ett underbart hus med brygga och en stor motorbat. Tva galna hundar har de, Maggie och Forrest. Men de ar valdigt trevliga hela familjen.
Var i stallet under formiddagen dar dottrarna red lektioner och jag videofilmade och fotograferade. Efter det at vi lunch pa ett litet kinahak i krokarna.

Nar vi kom tillbaka gjorde Billy iordning sin stora bat och tog oss pa en aktur. Vi korde ut till mexikanska golfen och precis nar vi skulle vanda tillbaka ser vi ett par fenor sticka upp ur vattnet. Delfiner! Vi stannar till och vantar en stund och efter ett tag kommer de upp igen. De simmade precis runt och under baten och hade en liten baby med sig. De tackade for sig och gled vidare ner i djupet. Vilka underbara varelser. Pa vagen tillbaka ser vi tva till en bit bort. Nu ar min resa gjord, nu kan jag aka hem.

Vid narmare eftertanke. Nej. Vi har massor kvar att uppleva.

Inga kommentarer: