måndag 1 december 2008

Sambucus rasimosa..

.. betyder druvfläder på latin. I ettan på gymnasiet pluggade vi trädnamn på det latinska språket så hårt att de fortfarande sitter i skallen. Någon annan som minns dem?
På tal om Berga så hade de en monter på Globen i helgen, precis brevid Tinas om centrerad ridning. Har träffat så mycket människor både från gamla jobb och stall och vet inte vad. Såg küren och ibland ryser det till i hela knäna för att det är så ruskigt bra. Dock var helgens pudding Fredrik Perssons svarta förlöpare i hans fyrspann. Jösses! Vilken häst! Vilken trav!

I lördags efter jobbet i butiken fick jag helt plötsligt informationen om att Lasse skulle spela på södra teatern, bara några timmar innan det började. Det var det värsta! Drar med mig Martin och får ändå se spelningen som Röda korset hade arrangerat, en en aidsgala där även Emilia och diverse andra artister var med. De hade dock inte gjort den ultimataste reklamen för evenegemanget då det inte var så väldigt mycket folk. Roligt ändå, trots att det blev rätt mycket väntan innan Lasse började spela. Han är ju så övertrevlig och kramig att jag blir alldeles glad!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den svarta vackra springaren. Håller med. Fy fan vilken häst.

Anonym sa...

quercus robur!(stavning?) ek på latin..:)

Anonym sa...

jag kom på en till! Tilia cordata(lind) hihi vad man kommer ihåg.. det var ju trots allt typ 4 år sen eller nåt